Utisak nedelje

Olala, ponovo sam se ulogovala. Dani totalno proste reprodukcije svakodnevnog zivota su ,nadam se, zavrseni za mene. To su oni dani kada se prosto nista ne bi promenilo i da se nisu dogodili, a gadljiva sam na takve. Upala sam u jednu opasnu matricu zivota u kojem su date okolnosti bile ispred bilo kakve inspiracije, transformaciju postojeceg i nedostatka virtuelnog zivota, sto mnogi trde da je jedini ispravan, kada pricas samo sa fizicki prisutnima, medjutim ja sam ipak vise raspolozena za mogucnost komunikacije sa potpunim neznancima na netu. Sumnjam da je to pocelo onog dana kada sam prefarbala svoju blajh plavu, i kada sam se vratila medju pristojne plavuse. Nizali su se maleri, od razboljevanja mojih decaka, slucajnim brisanjem nekih super fotki, jednog izleta sa problemom nestanka struje u kolima, zatim pucanjem gume, strasnom glavoboljom i na kraju uzasnom mucninom od krivina i nesrecnim senaestomesecnjakom u kolima, a da, i vrhunac malera, jednog dana kada sam se vratila od zubara moji decki su me sacekali sa iskazom: “Nemamao vise televizor.”. Maleni I je nekako uspeo da obori nas super dobri i dugo zeljeni TV i sada imamo konceptualnu umetnost umesto obicnog dosadnog programa.

 

Bilo je i super momenata kao sto je dogovor sa jednom fotografkinjom za njen koncept spoja staticnosti arhitekture i plesne dinamike, romantizovani dozivljaji jeseni u seoskom okruzenju, kao i najava nove predstave na repertoaru Narodnog pozorista gde ce biti predstavljeni mladi koreografi, i to ce biti ovaj put Milica Jevic, aktivna buduca mama, sa koncept baletskom predstavom po motivima Kafkinog “Procesa”, u kojem treba da zaigram sa super ekipom, o cemu cete naknadno citati. Uglavnom, evo nekih linkova koji su uspeli da me zabave proteklih dana, uzivajte!

 1. Nisam ostala imuna na hajp oko “Tonus” hleba. Zanimljiv raplet kod Amitz Dulnikera
 2. Naravno, neizbezna tema Zorannah na Sajmu knjiga odlicno analizirana u tekstu ovde
 3. Nikad dosta toplih prica i sjajnih recepata na blogu Hleb i lale
 4. Potpuno sumanuti modni video za Anu Ljubinkovic na ovogodisnjem beogradskom Fasion Weeku, autori Maja Uzelac i Miroslav Ničić
 5. Ne mogu da prestanem da mastam o savremenoj brvnari gde bih provodila dobar deo godine
 6. Poslusajte kako more moze da svira ovde
Please like & share:
Please follow and like us:

2 Comments on Utisak nedelje

 1. Negoslava
  November 10, 2015 at 4:07 pm (3 years ago)

  Sviđa mi se tvoj utisak nedelje. Mami me da svartim češće, da budem obaveštena kad nešto propustim. 🙂

  Reply
  • dzunjaciric
   November 11, 2015 at 9:18 am (3 years ago)

   Hvala!!!

   Reply

Leave a Reply