Letovanje u Srbiji

Po preporuci naseg mudrog premijera proveli smo par dana, ponekad cini se beskonacno dugog, porodiljskog odmora, u Novom Sadu, mozda bismo ih proveli na nekom drugom mestu, ali ko sme protivreciti Prvom? Salu na stranu, bili smo kod bake, bio je moj rodjendan i sasvim neocekivano nabasali smo na sjajno mesto.

 

Na Ribarskom ostrvu nalazi se sjajan restoran Piknik sa autenticnim menijem, a mi smo rucali savrseno spremljenog sarana, u meniju poznatog kao “Sarancina”. Mesto za svaku preporuku.

 

Novi Sad, iako dosta izmenjen, urbanisticki i demografski, definitivno i dalje jeste grad idealan za zivot sa decom, dostupnost sadrzaja i mobilnost gradjana je na dosta visokom nivou, uredjena obala i biciklisticke staze, pitomost gradskog jezgra i parkova cine ga livable city-em. Obidjite grad javnim biciklom, zavirite u pasaze starih ulica, popijte kafu u Vremeplovu i sidjite do sveprisutnog Dunava.

Please like & share:
Please follow and like us:

2 Comments on Letovanje u Srbiji

 1. Maja Zmaja
  June 18, 2015 at 10:07 am (3 years ago)

  Novi Sad obožavam! Da me netko pita gdje bi voljela živjeti da se moram odseliti od kuće, odgovorila bi Novi Sad, bez razmišljanja! Osim što je grad sam po sebi divan, u njemu žive nama jako dragi ljudi i jako dobri prijatelji!

  Reply
  • dzunjaciric
   June 18, 2015 at 1:55 pm (3 years ago)

   Ha, to je moj rodni grad, meni je bio premali kad sam bila u uzletnoj adolescentskoj fazi, pa sam se preselila u Beograd, zelela sam da igram u Narodnom pozoristu. A sad posebno prija kad idemo kod bake.

   Reply

Leave a Reply