Želite veliku jelku? Trebaju vam samo tri girlande

Ulazimo u sam finiš godine, pripreme u mojoj kući su u punom jeku, obožavala sam kićenje kad sam bila dete, onda sam mrzela kićenje kad više nisam bila dete, sada sam sa svojom decom ponovo odlepila za euforičnim procesom transformcije života u kući u festival lampiona, zvončića i kolača. Radujem se, a ne prećutkujem da je većim delom praznovanje konzumeristički raj i pakao, i trudm se da veći deo čarolije postignemo principom uradi sam. Tako svake godine naše prašnjave girlande i ukrase dovlačimo iz podruma, i uvek na sasvim novi način osmišljavamo dekoracije. Ovaj put smo zamislili da pokačimo girlande u obliku jelke, i prvi pokušaj je bio blagi očaj, ali onda je došao moj super prijatelj Deki i rešio problem u dva poteza, pored toga što je sjajan igrač, on ima izrazitu crtu talenta za primenjenu umetnost. Uglavnom, sve što vam je potrebno da biste pomoću tri girlande postigli efekat velike jelke jeste da zakucate par pribadača za zid ili kakav drveni ram npr. od prozora i da girlandu zakačite u sredinu i da prirodan pad iskoristite za efekat grananja šumskih jelki, prikačite krajeve, stavite svelucave svećice u cik cak maniru, okitite i voila!

Pošto je praznična atmosfera meni ludo inspirativna, odlučila sam da vas častim sa postovima na temu, te vas pozivam da pratite, svaki dan ću postovati o kolačima, planovima vezanim za ovaj blog, ideje za dekoraciju, o dešavanjima na kojima smo bili a koji će biti ponovljena u januaru, sve u svemu puno lepih postova u narednim danima swanlakeact5 za vas!

Please like & share:
Please follow and like us:

2 Comments on Želite veliku jelku? Trebaju vam samo tri girlande

 1. icbmother
  December 29, 2015 at 10:57 pm (3 years ago)

  Izgleda sjajno i ukusno! Nimalo kič poput naše sa treš sladoledima 🙂 Ali sve je to ok za praznike, zar ne? 🙂

  Reply
  • dzunjaciric
   December 30, 2015 at 3:58 pm (3 years ago)

   Tnx, ma naravno i mi smo u overloadu sa tres elementima, videces u postovima koji sleduju! Ja eto bas danas u celom ludilu u gradu idem po ukrase u obliku torte!

   Reply

Leave a Reply